UPDATE KLORMAN-REINIGINGSSYSTEMEN:


MOMENTEEL WORDEN DE LAATSTE DETAILS AANGEPAST TEN AANZIEN VAN VERPAKKINGEN, HANDLEIDINGEN, BECHIKBAARHEID CERTIFICATEN EN UITERAARD DE PRIJZEN. 

WIJ VERWACHTEN BINNEN 14 DAGEN ALLE BELANGRIJKE GEGEVENS GEREED VOOR PUBLIACTIE TE HEBBEN. HOUDT DUS ZOWEL DEZE SITE ALS OOK DE WEBSITE VAN WWW.DOSERS.NL IN DE GATEN. DOSERS ZAL O.A. VOOR DE BENELUX DE HOOFDAANSPREEKPARTNER VOOR ALLE KLORMAN PRODUCTEN ZIJN.Niet dat het gebruikmaken van reinigingsmiddelen dagelijks zou moeten, maar het gebruik van een calcium-chloride oplossing iedere 7 dagen op zowel trays als ook de vloeren, voorkomt ongewenste bacterie- of schimmelvorming. Onze productiesystemen zijn weliswaar voorzien van alle denkbare beveiligingen om deze problemen tot 0 te reduceren, maar een regelmatig gebruik van Calcium-chloride schaadt zeker niet.


Om dit werk niet onnodig moeilijk te maken, hebben wij gekozen voor de meest simpele oplossing: een spuitmond, voorzien van een calcium-tablethouder en een waterdoseringhandvat. Dit geheel past op haast iedere snelkoppeling van traditionele tuinslangen.

 
Zoals u ziet, wordt de Calcium-Chloride tablet op eenvoudige wijze in de houder geplaatst. Doordat er gebruik gemaakt van tabletten, heeft u altijd de juiste dosering ter hand. Het systeem kan ook worden toegepast voor het reinigen van stalvloeren, stalwanden, kalverenboxen, etc etc.